27 Şubat 2008 Çarşamba

Kısaca...

1974 İstanbul doğumlu olan Kadir Çamoğlu İktisat alanında lisans sahibidir. 1995 yılından bu yana çeşitli yazılım projelerinde görev almış, veritabanı ve yazılım geliştirme başlıklarında danışmanlık yapmıştır. 1994 yılında başlayan eğitim sektörü deneyimini 2000 yılından itibaren sertifikalı uzman ve teknik eğitmen olarak devam ettiren Kadir Çamoğlu, bir dönem uluslararası bir bilişim akademisinde Yazılım ve Veritabanı Eğitimleri İş ve Ürün Geliştirme Yöneticisi olarak görev yapmıştır. Çamoğlu halhazırda Maltepe Üniversitesi Öğretim Görevliliği ve Yazılım Proje Danışmanlığı yapmaktadır.

Kadir Çamoğlu, Microsoft Yetkili Eğitim Danışmanı (MCLC: Microsoft Certified Learning Consultant), Microsoft Yetkili Eğitmeni (MCT: Microsoft Certified Trainer) ve Microsoft Sertifitalı Yazılım Uzmanı (MCPD: Microsoft Certified Professional Developer) yetkinliklerine sahiptir.

Pusula Yayınevinden çıkmış “SQL Server 2005 Express Edition”, “Visual Basic .NET 2005 Express Edition”, “SQL Server 2005” ve "Mobil Programlama" isimli dört adet kitabı bulunan Kadir Çamoğlu, basılı medyada, PCWorld dergisinde Smart Client konusunda, internet medyasında da Chip Online'da Yazılım Mühendisliği (Tek Kişilik Yazılımevi) ve PC World Online'da Bilişim Kariyeri üzerine blog girdileri yazmaktadır.

Çamoğlu, “Visual Developer: Client Application Development MVP(2007+2008)” Microsoft En Değerli Profesyoneli ve New Horizons “Worldwide Excellence in Training(2007)” ödüllerine sahiptir.

Hiç yorum yok: